👤

3^2-2^48:(2^4×2^11)^3+1^2017+(2^2×3^2):(2×3) plizzz urgentttttt

Răspuns :

3^2-2^48:(2^4×2^11)^3+1^2017+(2^2×3^2):(2×3) =

= 9 - 2^48:(2^15)^3 + 1 + (4×9) : 6 =

= 9 - 2^48 : 2^45 + 1 + 36 : 6 =

= 9 - 2^3 + 1 + 6 =

= 9 - 8 + 7 =

= 8
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!


Ez Studiers: Alte intrebari