Răspuns :
Notez: s₁= greutatea- masa-primului sac;
s₂= greutatea- masa-celui de-al 2-lea sac.
s₁ = s₂
(s₁ - 35)· 6 = ( s₂ + 35)
____________________
s₁ = ? kg, s₂ = ? kg
s₁ I_1pI.....+ 35.....I
s₂ I___I.....+ 35.....I
s₁- 35 I___I
s₂+ 35I___I.....+ 35.....I.....+ 35......I
s₂= greutatea- masa-celui de-al 2-lea sac.
s₁ = s₂
(s₁ - 35)· 6 = ( s₂ + 35)
____________________
s₁ = ? kg, s₂ = ? kg
s₁ I_1pI.....+ 35.....I
s₂ I___I.....+ 35.....I
s₁- 35 I___I
s₂+ 35I___I.....+ 35.....I.....+ 35......I
s₁- 35 I___I___I___I___I___I___I
1p + 35+ 35 = 1p+1p+1p+1p+1p+1p
70 = 5p
70: 5= p
14 =partea
s₁ = 1p+ 35
s₁ = 14 + 35
s₁ = 49
s₁= s₂ = 49 kg
R: 49 kg
probă: (s₁ - 35)· 6 = ( s₂ + 35)
( 49- 35)·6= ( 49+ 35)
14·6= 84
84 = 84
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!