Răspuns :
1884 - 9100 : (2 * n + 600) = 1877
- 9100 : (2n + 600) = 1877 - 1884
9100 : (2n + 600) = 7
7(2n + 600) = 9100
2n + 600 = 9100 : 7
2n = 1300 - 600
2n = 700
n = 700 : 2
n = 350
- 9100 : (2n + 600) = 1877 - 1884
9100 : (2n + 600) = 7
7(2n + 600) = 9100
2n + 600 = 9100 : 7
2n = 1300 - 600
2n = 700
n = 700 : 2
n = 350
1884-9100:(2•n+600)=1877
2•n+600=1880+1877-9100=3757-9100
=-5343
2•n+600=1880+1877-9100=3757-9100
=-5343
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!