Răspuns :
6+8×[32:4-5×(4^3-7×3^2)]=
6+8×[32:4-5×(64-7×9)]=
6+8×[32:4-5×(64-63)]=
6+8×(32:4-5×1)=
6+8×(8-5)=
6+8×3=6+24=30
6+8×[32:4-5×(64-7×9)]=
6+8×[32:4-5×(64-63)]=
6+8×(32:4-5×1)=
6+8×(8-5)=
6+8×3=6+24=30
6+8•[8-5 •(64-7•9 )]
6+8•[8-5 •(64-63)]
6+8• (8-5 • 1)
6+8•(8-5)
6+8•3
6+24
30
6+8•[8-5 •(64-63)]
6+8• (8-5 • 1)
6+8•(8-5)
6+8•3
6+24
30
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!