Răspuns :
a)
x = 3√4x5 - √9x5 = 6√5 - 3√5 = 3√5
x² =(3√5)² = 9×5 = 45
b)
x = 5√4x6 - 2√9x6 = 10√6 - 6√6 = 4√6
x²2 = (4√6)² = 16 x 6 = 96
x = 3√4x5 - √9x5 = 6√5 - 3√5 = 3√5
x² =(3√5)² = 9×5 = 45
b)
x = 5√4x6 - 2√9x6 = 10√6 - 6√6 = 4√6
x²2 = (4√6)² = 16 x 6 = 96
1.
x = 3√4x5 - √9x5 = 3×2√5 - 1×3√5 =6√5 - 3√5 = 3√5;
x² =(3√5)² = 9×5 = 45;
2.
x = 5√4x6 - 2√9x6 = 5×2√6 - 2×3√6 = 10√6 - 6√6= 4√6 ;
x²= (4√6)² = 16 x 6 = 96;
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!