Răspuns :
(58-54÷3)÷5-3x(5+2x(21÷7x2)÷17=
=(58-18):5-3x[(5+2x3x2):17]=
=40:5-3x[(5+2x6):17]=
=8-3x(17:17)=
=8-3x1=
=8-3=
=5
=(58-18):5-3x[(5+2x3x2):17]=
=40:5-3x[(5+2x6):17]=
=8-3x(17:17)=
=8-3x1=
=8-3=
=5
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!