Răspuns :
[4x+20X^2:(-4x)]:(-x)=
[4x+20:(-4)Xx^2:x]:(-x)=
[4x+(-5x)]:(-x)=
-x:(-x)=
=1
Sper ca te-am ajutat ! :)
[4x+20:(-4)Xx^2:x]:(-x)=
[4x+(-5x)]:(-x)=
-x:(-x)=
=1
Sper ca te-am ajutat ! :)
[tex][4x + 20 {x}^{2} \div ( - 4x) ] \div ( - x)[/tex]
[tex] = (4x - 5x) \div ( - x)[/tex]
[tex] = ( - x) \div ( - x)[/tex]
[tex] = 1[/tex]
[tex] = (4x - 5x) \div ( - x)[/tex]
[tex] = ( - x) \div ( - x)[/tex]
[tex] = 1[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!