Răspuns :
3^x+5×3^x=
3^x(1+5)=
3^x×6
sau că sa obs mai bine faci substituție
3^x=t
evident t+5t=6t
adică 6×3^x
3^x(1+5)=
3^x×6
sau că sa obs mai bine faci substituție
3^x=t
evident t+5t=6t
adică 6×3^x
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!