Răspuns :
10 x { 1 + 2 x [ (2+4) -( 6-4)] + (6x4:8)}
=10x { 1+ 2x 4 + 3 } =10 x 12= 120
=10x { 1+ 2x 4 + 3 } =10 x 12= 120
10x(3x(6-2)+3=
10x(3x4)+3=
10x12+3=
120+3=123
Calcule:
324:324=1
2+36:9=2+4=6
6-24:3:2=6-4=2
36:6x4:8=6x4:8=24:8=3
10x(3x4)+3=
10x12+3=
120+3=123
Calcule:
324:324=1
2+36:9=2+4=6
6-24:3:2=6-4=2
36:6x4:8=6x4:8=24:8=3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!