Răspuns :
3/4 + x = 1 2/3
3/4 + x = 5/3
x = 5/3 - 3/4
x = 20/12 - 9/12
x = 11/12
3/4 + x = 5/3
x = 5/3 - 3/4
x = 20/12 - 9/12
x = 11/12
3/4+x=1intreg si 2/3
3/4+x = 3*1+2 / 3
3/4+x = 5/3 numitor comun 12
(3/4)*3+12x = (5/3) * 4
9+12x=20
12x=20-9
12x=11
x=11/12
3/4+x = 3*1+2 / 3
3/4+x = 5/3 numitor comun 12
(3/4)*3+12x = (5/3) * 4
9+12x=20
12x=20-9
12x=11
x=11/12
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!