Răspuns :
1+3*[3+8*(7-3)+3(5+6)]=
1+3*[3+8*4+3*11]=
1+3*(3+32+33)=
1+3*68=
1+204=205
1+3*[3+8*4+3*11]=
1+3*(3+32+33)=
1+3*68=
1+204=205
1+3×[3+8×(7-3)+3(5+6)]=
1+3×[3+8*4+3*11]=
1+3×[3+32+33]=
1+3×68=
1+204=
205
1+3×[3+8*4+3*11]=
1+3×[3+32+33]=
1+3×68=
1+204=
205
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!