👤

stiind ca a=100-(8*2+7*8) b=(9*8+7*6)-120 c=6+3*6-20

calculeaza a-b-c=
a+2*(b+c)=
a+3*b+c


Răspuns :

A=100-(8•2+7•8)=100-(16+56)=100-72=28
B=(72+42)-120=114-120=-6
C=6+18-20=24-20=4
a-b-c=28-(-6)-4=28+6-4=34-4=30
a+2•(b+c)=28+2•(-6+4)=28+2•(-10)=28-20=8
a+3•b+c=28+3•(-6)+4=28-18+4=14
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!


Ez Studiers: Alte intrebari