👤

daca x-17·4=y·8=z:2:3=56:u=8atunci(x+y)-(z+u)=

Răspuns :

x-17x4=yx8=z:2:3=56:u=8
u=56:8
u=7

z:2:3=8
z=8x3x2
z=48

yx8=48
y=48:8
y=6
x-68=48
x=48+68
x=116

(x+y)-(z+u)=
(116+6)-(48+7)=
122-55=67
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!


Ez Studiers: Alte intrebari