27: [26 + (6 x 5 - 7 x A) : 9] = 1 26 + (6 x 5 - 7 x A) : 9 = 27 : 1 = 27 (6 x 5 - 7 x A) : 9 = 27 - 26 = 1 6 x 5 - 7 x A = 1 x 9 = 9 30 - 7 x A = 9 7 x A = 30 - 9 = 21 A = 21 : 7 A = 3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!