Răspuns :
2x - 1,75 >= 6,3 :3 +1
2x - 1,75 >= 2,1 +1
2x - 1,75 >= 3,1
2x > = 3,1 + 1,75
2x >= 4,85
x >= 4,85 :2
x>= 2,425
2x - 1,75 >= 2,1 +1
2x - 1,75 >= 3,1
2x > = 3,1 + 1,75
2x >= 4,85
x >= 4,85 :2
x>= 2,425
2x-1,75 > = 6,3:3+1
2x -1,75 > = 2,1+1
2x- 1,75 > = 3,1
2x > =3,1+1,75
2x > =4,85
x > = 4,85:2
x > = 2,425
Sper ca te-am ajutat !! ♥♦♥
2x -1,75 > = 2,1+1
2x- 1,75 > = 3,1
2x > =3,1+1,75
2x > =4,85
x > = 4,85:2
x > = 2,425
Sper ca te-am ajutat !! ♥♦♥
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!