Răspuns :
Daca se cere , aducerea le forma ceea mai simpla a expresiei ...
avem :
avem :
x²-49= (x-7)(x+7)
x²-2x-35= (x-7)(x+5)
(x²-49)/(x²-2x-35)= (x-7)(x+7)/(x-7)(x+5)= (x+7)/(x+5)
x²-2x-35= (x-7)(x+5)
(x²-49)/(x²-2x-35)= (x-7)(x+7)/(x-7)(x+5)= (x+7)/(x+5)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!