Răspuns :
Ma = (a+b) : 2 = 13
a + b = 13 × 2 = 26
a + b = 26
a - b = 2
---------- (+)
2×a = 28
a = 28 : 2
a = 14
b = 26 - 14
b = 12
a + b = 13 × 2 = 26
a + b = 26
a - b = 2
---------- (+)
2×a = 28
a = 28 : 2
a = 14
b = 26 - 14
b = 12
a-b=1->a=b+1
Ma(b+1;b)=(2b+1):2=13
(2b+1):2=13/x2
2b+1=26/-1
2b=25/:2
b=12,5
a=12,5+1
a=13,5
Sper ca te-am ajutat.
Ma(b+1;b)=(2b+1):2=13
(2b+1):2=13/x2
2b+1=26/-1
2b=25/:2
b=12,5
a=12,5+1
a=13,5
Sper ca te-am ajutat.
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!